Vip Service

Travel is all about
the details

Daarom sta ik met BLUE tijdens je droomreis 24/7 voor je klaar. Natuurlijk is er ook ruimte voor spontaniteit. Wil je last minute een tafel boeken in dat ene, altijd volgeboekte restaurant? Een vip-tafel in een exclusieve nachtclub op Ibiza? Of zoek je een goede lokale nanny om heerlijk een dag met je partner op pad te gaan, zonder de kinderen? Ik regel het voor je.

 

Want to hit the road?

24/7 aandacht voor details

Met BLUE’s vip-service zorg ik ervoor dat ook deze spontane verzoeken tijdens de reis meteen geregeld worden. Opeens zin in een pool party bij je vakantievilla? Ik zorg voor een DJ en champagne. Want to hit the road? Dan regel ik een luxueuze auto met privé-chauffeur. Ben je onderweg en kan je niet wachten om een fles koude champagne te ontkurken? Dan laat ik die alvast klaarzetten in je hotelkamer.

Exclusief verblijf voor huisdieren

BLUE’s vip-service beperkt zich niet tot alleen je reis. Weet je niet waar je je hond, kat of paard kan onderbrengen tijdens jouw vakantie? Ik reserveer ook een exclusief verblijf voor je huisdier, met de allerbeste zorg. Zodat jij en je reisgezelschap nóg zorgelozer van jullie droomreis kunnen genieten.

Just ask

Alles is mogelijk, kortom. Mijn telefoon blijft altijd aan. Welke droom kan ik voor je waarmaken?

Reiszin
gekregen?

Ik kijk uit naar een vrijblijvende ontmoeting om jouw reiswensen te bespreken.