Reizen | Thailand

Beleef een exclusieve
droomreis in Thailand

 

Thailand is een droombestemming voor luxe avonturiers. Zweef over rijstvelden en de jungle met een luchtballon, terwijl de opkomende zon het golvende landschap goud kleurt. Badder met babyolifanten in de Mekong rivier en slaap onder de sterren in een suite van glas. En verken de paradijselijke eilanden in het zuiden met een catamaran. Thailand heeft het allemaal, en nog veel meer. BLUE Travel stelt graag jouw ultieme droomreis voor je samen, geheel op basis van jouw wensen.

Thailand

Zoenen in het openbaar is not done in Thailand. Maar daar trekken de vaste bewoners van het Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort zich niets van aan. Dus kijk niet vreemd op wanneer een knuffelige babyolifant onverwachts zijn natte slurf op je wang plant. Het is een teken van liefde.
Het vijfsterrenresort in het noorden van Thailand, op de grens met Laos en Myanmar, is een exclusieve retreat voor zowel mensen als olifanten. Onderdeel van het resort is een natuurreservaat waar mishandelde olifanten een nieuw thuis krijgen. Vaak werden deze olifanten gevangen gehouden als attractie voor toeristen in de grote steden.

Paradijs voor luxe avonturiers

In Anantara zie je de tamme dieren geen kunstjes vertonen. Wel kan je een bad nemen met de olifanten in de Mekong rivier, of een eind wandelen met een paar jumbo’s door het reservaat. Even bijzonder is een diner in de jungle bij kaarslicht, tussen de olifanten.
Het resort zelf is een van de meest exclusieve plekken van Noord-Thailand.

De omgeving is paradijselijk: vanuit je luxe suite heb je een panoramisch uitzicht over de in mist gehulde bergen bedekt met regenwoud, zo ver als je kijkt. Al even spectaculair is de ‘jungle dome,’ een suite van glas onder de sterrenhemel waar je ontwaakt met de nieuwsgierige blikken van de vriendelijke reuzen.

Zweef over de jungle

De zon komt op boven de Mae Ping Vallei, net buiten de stad Chiang Mai. Met de eerste zonnestralen zweef je boven de groene rijstvelden van de vallei. Vanuit de mand van de luchtballon kijk je uit over dicht beboste bergen en de gouden tempels waar Chiang Mai zo bekend om staat. Wanneer je weer op de grond staat, staat er een champagne-ontbijt voor je klaar. Er zijn weinig manieren om de dag beter te beginnen.

Venetië van het Oosten

Verken Bangkok op de fiets

Begin je reis in Bangkok, de duizelingwekkende hoofdstad van Thailand. Bangkok is een stad van contrasten, een mix van oud en modern en vele culturen. Stort je in de verkeerschaos met een ritje in een tuk-tuk, ga je te buiten aan het geweldige Thaise eten en bezoek de eeuwenoude boeddhistische tempels in de stad.

Wordt de drukte je even teveel, spring dan op de fiets voor een tocht door de groene buitenwijken van de stad. Fiets de stad uit en ga daar aan boord van een longtailboot, en zie waarom Bangkok het ‘Venetië van het Oosten’ wordt genoemd.

Aanschouw het dagelijks leven van de bewoners van de huizen op palen in het water, en fiets even later door landweggetjes met palmbomen. Inderdaad, Bangkok heeft vele gezichten.

De parelwitte stranden van Phuket

Kom volledig tot rust op het eiland Phuket, in het zuiden van het land. Het eiland staat bekend om zijn prachtige stranden, waarvan elk weer anders is. Verblijf in een luxe villa met eigen zwembad en uitzicht op de zee. Verken ook de idyllische Phi Phi eilanden, een archipel van zes tropische eilandjes tussen Phuket en het vasteland. Denk aan witte stranden en een azuurblauwe zee, omringd door rotsachtige kliffen. Een waar bounty-paradijs dat je verkent met je eigen catamaran. Zie je het al voor je?

Ontdek Thailand
met BLUE Travel.

Reiszin gekregen? BLUE Travel helpt je graag met het waarmaken van jouw droomreis naar Thailand.

Reisvoorstel aanvragen

 

 

Explore in luxury

Ontdek de reisbelevingen van BLUE

Benieuwd hoe BLUE’s reizen eruit zien? Lees dan onze reisverhalen van eerdere avonturen, en ontdek hoe BLUE jouw unieke reisbeleving werkelijkheid kan maken.

Uganda Special

Uganda

Japan

Colombia

Puglia

Argentinië

Ecuador

Canada

Rwanda & Seychellen

Oman

Tanzania

Vietnam