Inspiratie | BLUE & The Beach

BLUE & The Beach

 

Soms wil je even helemaal weg van alles zijn. Op een plek waar je niets anders hoort dan de zachtjes brekende golven op het verlaten strand, en het zingen van de vogels in de bomen. Waar geen wegen zijn, of telefoonbereik. Zodat jij je helemaal kan afsluiten van de buitenwereld en volledig tot rust kan komen. Laat je inspireren door BLUE.

Magische momenten

Je ligt in een hangmat, schommelend in de lome zeewind. Het terras van je houten palapa kijkt uit op een dichte jungle, en tientallen meters naar beneden, de oceaan. Je voelt je oogleden zwaarder worden. Maar net voordat je in slaap valt, trekt een beweging in de verte je aandacht. Een bultrug walvis springt omhoog uit het water, zwaaiend met zijn staart. Je voelt een stoot van adrenaline, en vraagt je af of je droomt. Maar nee, je bent wakker. En je kan niet ophouden met glimlachen, kijkend naar het schouwspel.

Luxury retreat in the jungle

Als luxe avonturier voel je je graag één met de natuur, maar dan wel met de juiste dosis comfort. Luxe gaat hier samen met eenvoud: een kingsize hemelbed met klamboe en koele geweven lakens, met alleen een raam van muggengaas dat je afscheidt van de jungle.

Een strandhuis met zoveel privacy dat je je afvraagt of er nog meer gasten zijn. Waar je in slaap valt met de geluiden van de zee en de jungle, het beste natuurlijke slaapmiddel dat er bestaat.

Het perfecte begin van de dag

Maar luxe is ook: in de watten gelegd worden door een bijna onzichtbaar personeel met aandacht voor details. Zoals wakker worden en een thermos met verse koffie en een nog warme muffin voor je deur vinden, verstopt in een vogelkooitje. Langzaam drink je je koffie, uitkijkend over de blauwe zee die schittert in de ochtendzon. Je vraagt je af waar je vandaag zin in hebt. Begin je de dag met een yogasessie in de openlucht onder een dak van palmbladeren, of met een duik in de infinity pool? Of allebei?

Wegen bestaan niet naar deze uithoek in de jungle, waar je alleen met een boot kan komen.

Het strand voor jezelf

Geheel ontspannen daal je een paar uur later af naar het strand, een korte bergwandeling over een rotsachtig pad naar beneden. Wegen bestaan niet naar deze uithoek in de jungle, waar je alleen met een boot kan komen. Die ongereptheid is precies wat een verblijf hier zo fijn maakt. Je wandelt over brede zandstranden omzoomd door uitbundige jungle zonder ook maar iemand tegen te komen. De stranden zijn nog mooier bij zonsondergang, wanneer de terugtrekkende golven het zand een olieachtige gloed geeft, en de jungle baadt in een gouden licht.

Beach life

Duik in de golven, ga op zoek naar walvissen met een boot, of misschien wil je leren surfen. Wanneer je genoeg hebt van de zee vaar je met een local de jungle in, door mangrovebossen waar aapjes door de bomen zwaaien en waar je de mooiste felgekleurde vogels spot. Bezoek een gehucht van vissers aan het strand, eet een visje vers uit de zee met de beste kokosrijst die je ooit proefde, en voel je volmaakt gelukkig.

Maak jouw reisdroom waar met BLUE

Reiszin gekregen? BLUE Travel helpt je graag met het waarmaken van jouw droomreis. Wij werken niet met pakketreizen, maar stellen elke reis samen volgens uw wensen.

Reisvoorstel aanvragen

 

Explore in luxury

Ontdek de reisbelevingen van BLUE

Benieuwd hoe BLUE’s reizen eruit zien? Lees dan onze reisverhalen van eerdere avonturen, en ontdek hoe BLUE jouw unieke reisbeleving werkelijkheid kan maken.

BLUE in Africa

BLUE in the Jungle

Wine, Dine & Enjoy

Reizen is avontuur

Luxury & the City

Superjacht

Into the wild