Inspiratie | Superjacht

Beleef de ultieme vrijheid met een superjacht

 

Stel je voor: een vakantie waarin alles perfect is. Jij en je beste vrienden, familie of geliefden zijn op een van de mooiste plekken op aarde, omgeven door de ultieme luxe, vrij om te gaan en staan waar jullie maar willen. Een vakantie waarin je alles kan doen waar je maar zin in hebt, en je nergens druk om hoeft te maken. Waarin je wordt omgeven door een professionele crew, met als enige taak om jou en je reisgezelschap, en niemand anders, een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Superjacht

Dat is een vakantie op een superjacht. Een week van ultieme vrijheid in je eigen drijvende ‘zevensterren’ privé-resort, waarin je leeft als in een droom. En de wereld voor even helemaal om jou draait. Jij hebt de touwtjes aan handen. Een picknick op een onbewoond eilandje, met sashimi bereid van de tonijn die zojuist nog spartelend op het dek van je privé-jacht lag? Geen probleem. Een cocktailparty in de jacuzzi op het bovendek, onder het licht van de maan? Het wordt geregeld.

A perfect morning

Doe je ogen dicht en word wakker ergens op de Stille Oceaan, omringd door honderden onbewoonde eilandjes met witte zandstranden omzoomd door jungle en palmbomen. Je hebt zin in een duik in het azuurblauwe water, en vraagt de kapitein om naar het koraalrif te varen om te snorkelen.

Wanneer je weer aan boord komt, ontvangt een steward je met een fluffy witte badjas, een perfect bereide cappuccino en de vraag wat je vandaag wilt ontbijten.

Mediterrane droomvakantie

Of misschien droom je van een glamoureuze vakantie in de Middellandse Zee, omringd door ’s werelds jet set. Ga voor anker bij Saint Tropez en drink champagne in een exclusieve beachclub, of vaar naar een afgelegen baaitje voor een eindeloze gourmetlunch van je privé-chef, waarna je de beste siësta van je leven slaapt op het zonnedek. Of ontdek de witgekalkte dorpjes van de Griekse eilanden, verken ruige kliffen, grotten en verlaten strandjes met een kajak, en race met een jetski voor een dosis adrenaline. Het is allemaal aan jou.

Dans op het ritme van een reggae band, met je blote voeten in het fijne witte zand.

Yachting in the Caribbean

Laat nu je gedachten afdwalen naar de turquoise wateren van de Cariben, waar roestige kanonnen gericht op de zee nog steeds herinneren aan de piraten die ooit deze eilanden belegerden. Eet een gegrilde vis op een verlaten strand met palmbomen, ontdek de kleurige koraalriffen en het rijke zeeleven onder water met een snorkel, en dans op het ritme van een reggae band, met je blote voeten in het fijne witte zand. Zie je het al voor je?

Boek het superjacht van je dromen met BLUE

Een vakantie op een luxe superjacht is de ultieme ontsnapping naar het zorgeloze paradijs van je dromen. Het is vakantie zoals die bedoeld is. BLUE Travel helpt je graag met het waarmaken van deze once-in-a-lifetime experience, geheel volgens de wensen van jou en je reisgezelschap.

Reisvoorstel aanvragen

 

Explore in luxury

Ontdek de reisbelevingen van BLUE

Benieuwd hoe BLUE’s reizen eruit zien? Lees dan onze reisverhalen van eerdere avonturen, en ontdek hoe BLUE jouw unieke reisbeleving werkelijkheid kan maken.

BLUE in Africa

BLUE in the Jungle

Wine, Dine & Enjoy

Reizen is avontuur

Luxury & the City

BLUE & The Beach

Into the wild