Incentive reizen

You name it, en
ik regel het.

Met BLUE Travel verzorg ik high-end incentives en zakelijke groepsreizen op maat. Elk bedrijf is uniek, en de incentives die ik samenstel zijn dat ook. Een perfect geregelde beloningsreis voor je werknemers of relaties, geheel volgens jullie wensen en met aandacht voor de kleinste details. You name it, en ik regel het.

 

Exclusieve belevingsreizen
voor bedrijven

Een incentivereis is een geweldige manier om je werknemers te bedanken voor hun inzet, en hen te binden aan jouw bedrijf. Met BLUE maak ik deze reiservaring zo onvergetelijk dat elke deelnemer er nog jarenlang aan terugdenkt. Niets is te gek.
Een artiest invliegen voor een themafeest? Of een pop-up cocktailbar op het strand, voor een sundowner na je surfles? Geen probleem.

Looking for an incentive?

Perfect geregelde incentive-reizen

Natuurlijk verblijven jullie in een exclusieve accommodatie, passend bij de cultuur van jouw bedrijf. Ook zorg ik voor een perfecte logistiek van het begin tot het einde van de reis. Zodat je werknemers alleen maar hoeven te genieten van een onvergetelijke reiservaring.

Personal touch…

Waarom kiezen voor BLUE Travel voor het organiseren van een incentive reis? Mijn aanpak is persoonlijk. Je hebt direct contact met mij, en ik zorg er persoonlijk voor dat jullie reis tot in de puntjes is geregeld. Waar nodig, leg ik van tevoren de reisroute af. Ik bezoek alle locaties en check of echt alles perfect is geregeld.

…and full attention

Ik neem maar een beperkt aantal reizen aan. Elke reis krijgt dan ook mijn volledige aandacht. Daarbij kan ik dankzij deze persoonlijke aanpak de lijnen kort houden. Ik besteed niets uit aan tussenpersonen. Als bedrijf betaal je dus voor wat je krijgt: een onvergetelijke reis naar een exclusieve bestemming. En, werknemers die zich gewaardeerd zullen voelen. En dat is waar het om gaat.

Looking for an incentive?

Reiszin
gekregen?

Ik kijk uit naar een vrijblijvende ontmoeting om jouw reiswensen te bespreken.