Incentive reizen

Incentivereis of jubileumreis:
Elk bedrijf is uniek

BLUE Travel verzorgt incentive reizen, jubileumreizen en zakelijke groepsreizen op maat. Elk bedrijf is uniek, en de reizen die wij samenstellen zijn dat ook. Een perfect geregelde belonings- of jubileumreis voor je werknemers of relaties, geheel volgens jullie wensen en met aandacht voor de kleinste details. You name it, en ik regel het.

Reisvoorstel aanvragen

 

Exclusieve incentive reizen
voor bedrijven

Een incentive of jubileumreis is een geweldige manier om je werknemers te bedanken voor hun inzet, en hen te binden aan jouw bedrijf. Met BLUE maak ik deze reiservaring zo onvergetelijk dat elke deelnemer er nog jarenlang aan terugdenkt. Niets is te gek.
Een artiest invliegen voor een themafeest? Of een pop-up cocktailbar op het strand, voor een sundowner na je surfles? Geen probleem.

Blue Travel - Incentive reizen - luxe belevingsreizen voor bedrijven

Looking for an incentive?

Perfect geregelde incentive reizen

Natuurlijk verblijven jullie in een exclusieve accommodatie, passend bij de cultuur van jouw bedrijf. Ook zorg ik voor een perfecte logistiek van het begin tot het einde van de reis. Zodat je werknemers alleen maar hoeven te genieten van een onvergetelijke reiservaring.

Personal touch…

Waarom kiezen voor BLUE Travel voor het organiseren van een incentive of jubileumreis? Mijn aanpak is persoonlijk. Je hebt direct contact met mij, en ik zorg er persoonlijk voor dat jullie reis tot in de puntjes is geregeld. Waar nodig, leg ik van tevoren de reisroute af. Ik bezoek alle locaties en check of echt alles perfect is geregeld.

Reizen die we organiseerden

Porto – 80 personen

Een geweldige combinatie van sport en cultuur, privé surf-lessen, prachtige kerken bezoeken en tussendoor in stijl teambuilding activiteiten die eens niet standaard zijn.

Engeland – 140 personen

Een incentive reis met 140 personen met een zo minimaal mogelijke footprint. Ook dat kan ik voor je verzorgen. (Zo) CO2 neutraal mogelijk reizen en verblijven. Alles te voet of met de voet. Dat dat wat improvisatietalent vraagt, kun je je waarschijnlijk wel voorstellen.

Slovenië – 15 personen

Een 3 daagse hipperdepip event voor een 10-jarig bestaan. Maar wat is hip en voor wie? Met behulp van een mindmap komen we er (stiekem) achter wat ieders wensen zijn zodat we daar volledig op kunnen inspelen en de verrassing zo groot mogelijk is.

…and full attention

Ik neem maar een beperkt aantal reizen aan. Elke reis krijgt dan ook mijn volledige aandacht. Daarbij kan ik dankzij deze persoonlijke aanpak de lijnen kort houden. Ik besteed niets uit aan tussenpersonen. Als bedrijf betaal je dus voor wat je krijgt: een onvergetelijke reis naar een exclusieve bestemming. En, werknemers die zich gewaardeerd zullen voelen. En dat is waar het om gaat.

Looking for an incentive?

Wil je een op maat gemaakte reis, die perfect aansluit bij jouw bedrijf of de weg die je wilt inslaan? Maak een vrijblijvende afspraak zodat wij een plan op maat voor jou kunnen maken. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Reisvoorstel aanvragen
Blue Travel - Incentive reizen - Full Attention 1

Waarom BLUE?

  • BLUE werkt op commissiebasis
  • Persoonlijk contact
  • Authentieke belevenissen
  • Verblijf in boetiek-accommodaties
  • Reis met garantie

Reisvoorstel aanvragen