Inspiratie | Go into the wild in style

Go into the wild in style

 

Droom je van reizen naar de nog ongerepte plekken van deze aarde, van expedities ‘into the wild’, ver weg van de bewoonde wereld en de zogeheten gebaande paden? Van de voldoening van het op eigen kracht beklimmen van een bergtop, waar je je letterlijk ‘on top of the world’ voelt? Maar je twijfelt omdat ‘basic’ reizen niet echt jouw ding is?

De ultieme trekking voor luxe avonturiers

Luxe en avontuur gaan gelukkig perfect samen. Stel je voor dat je na een lange dag wandelen door een van de mooiste gebergtes ter wereld aankomt bij een exclusieve lodge waar de jacuzzi al voor je is opgestookt op het balkon? En dat je daarna aanschuift voor een geweldig driegangendiner, bereid met de beste lokale producten? Laat je inspireren door BLUE Travel.

Just another day in the mountains

Het is vroeg in de ochtend. Je doet de deuren open naar je terras, en ziet de zon net boven de bergen opkomen. Op de akkers in het inheemse bergdorp, afgebakend met muurtjes van opeengestapelde stenen, zijn de bewoners al aan het werk.

Met ezels ploegen de mannen het land om, terwijl vrouwen gehuld in bontgekleurde omslagdoeken het land inzaaien met mais. Hun aanstekelijke gelach weerkaatst tegen de bergwanden.

Hike over ongebaande paden

Het zijn de enige andere stervelingen die je tijdens je trekking zal tegenkomen. Je loopt door groene valleien met een weerszijden majestueuze besneeuwde bergen, schitterend in de felle zon. Onderweg kom je langs verlaten ruïnes, die je helemaal voor jezelf hebt, en picknick je aan de rand van een turquoise kratermeer op zo’n 4500 meter hoogte, het hoogste punt van je trekking van vandaag. Je ademt de ijle berglucht diep in, en voelt je even weg van alles en iedereen.

Je ademt de ijle berglucht diep in, en voelt je even weg van alles en iedereen.

Overnacht in de wolken

Die middag kom je moe maar voldaan aan bij je lodge, waar het warme water van je eigen jacuzzi weldadiger aanvoelt dan ooit. Zittend in het bubbelbad in de koude buitenlucht, uitkijkend op dezelfde bergen die je vandaag beklommen hebt, voel je een extreme tevredenheid over je heenkomen. Even later zit je met een glas van je favoriete rode wijn aan een gourmetdiner, waarna je, rozig van de berglucht en de inspanning, in een diepe slaap valt onder een voorverwarmd donzen dekbed.

Beleef het avontuur met BLUE

Of je nu droomt van een avontuur in de bergen van Patagonië, de Andes, de Rocky Mountains of de Himalaya, BLUE Travel helpt je graag met het samenstellen van jouw ideale reisbeleving, geheel volgens jouw wensen. Alles is mogelijk.

Reisvoorstel aanvragen

 

Explore in luxury

Ontdek de reisbelevingen van BLUE

Benieuwd hoe BLUE’s reizen eruit zien? Lees dan onze reisverhalen van eerdere avonturen, en ontdek hoe BLUE jouw unieke reisbeleving werkelijkheid kan maken.

BLUE in Africa

BLUE in the Jungle

Wine, Dine & Enjoy

Reizen is avontuur

Luxury & the City

Superjacht

BLUE & The Beach