De reis van
je dromen
begint hier

BLUE Travel is specialist in luxe droomreizen. Beleef het avontuur waar je altijd van droomde, een onvergetelijke, tailor-made ervaring voor jou en je geliefden.

Rwanda

Ecuador

Ontdek klein maar fijn Ecuador

Bezoek de Amazone, de Andes én de Galapagoseilanden tijdens één en dezelfde reis. In veelzijdig Ecuador ontdek je Zuid-Amerika in zakformaat.

Vivi la dolce vita in Puglia

Ontdek Salento, het ‘land van de twee zeeën in het Zuid-Italiaanse Puglia met de ultieme roadtrip: een rally in een klassieke Alfa Romeo Spider.

Puglia

Tanzania

Droomsafari in Tanzania

Beleef de grote trek van gnoes en zebra’s door de Serengeti, spot de Big Five en sta oog in oog met chimpansees: Tanzania is het gedroomde safariland.

Go ‘into the wild’ in Canada

Canada’s ruige natuur is een droom voor luxe avonturiers. Sta oog in oog met grizzlyberen, kajak tussen dolfijnen en beleef een exclusieve retreat in de wildernis.

Canada

EXPLORE IN LUXURY

BLUE’s droomreizen

Reizen is dat ultieme gevoel van vrijheid wanneer we voor even ontsnappen aan ons dagelijks leven en onbezorgd het avontuur tegemoet gaan. Ons verwonderen over onbekende culturen, mensen en mind-blowing landschappen. Hoe ziet jouw droomreis eruit?

Inspiratie