Block "wolken" not found

 

Inspiratie | Luxury & the City

Luxury & the City

 

Slaap in de suite van je dromen, hoog boven de skyline van de stad die nooit slaapt. Proef de verfijnde gerechten van ‘s werelds beste restaurants, en geniet van de discrete glamour van een speakeasy bar. Vlieg over de stad met een helikopter, of ontdek haar vanaf het water met een privé-jacht. En dompel je onder in de overvloed van kunst en cultuur. Hoe ziet jouw ultieme luxury city trip eruit?

8 am: Ontbijt in de wolken

Het is acht uur. Je rekt je nog eens uit tussen de geweven katoenen lakens van het weelderige kingsize bed, en glijdt dan het bed uit om de gordijnen open te doen. Je staat voor het raam van vloer tot plafond, op de 52ste verdieping, overweldigd door het uitzicht op de mooiste stad van de wereld. Dan hoor je een zachte klop op de deur. Je privé-chef duikt de keuken in. Even later zit je aan het ontbijt, op je eigen terras uitkijkend over de skyline. Je voelt je, letterlijk en figuurlijk, in de wolken.

10 am: De ultieme city tour

Fasten your seatbelts, zegt de piloot, en dan zweef je al boven de stad in je privé-helikopter. Zie hoe de mensen zich haasten door de straten vanuit een vogelperspectief, aanschouw de drukke verkeersaders en zie de iconische wolkenkrabbers, hangbruggen, stadsparken en rivieren vanuit de lucht.

Om de ervaring helemaal af te maken ga je na je helikoptervlucht aan boord van een zeiljacht om de skyline nog eens in je op te nemen vanaf het water. Voel de wind door je haren en neem een slok van een perfect gekoelde witte wijn, terwijl het zeilschip door de baai vaart.

1 pm: Lunch time

Trek gekregen? Kies dan uit de ‘s werelds beste restaurants voor een tongstrelende lunchervaring. Of je nu zin hebt in een klassiek Frans vijfgangenmenu met wijnproeverij, kraakverse sashimi in een serene Japanse setting, of een al fresco Italiaanse pasta, de stad heeft het allemaal.
Na de lunch ontdek je de hipste stadswijken met een middagwandeling. Dwaal door charmante keistraatjes en shop in fijne boetiekjes en kunstgaleries. Drink een cappuccino in de zon op een terrasje en bedenk waar je nog meer zin in hebt tijdens deze perfecte dag in de stad.

Dwaal door charmante keistraatjes en shop in fijne boetiekjes en kunstgaleries.

3 pm: Cultuurproeven

Kunstliefhebbers duiken nu een van de vele wereldberoemde musea in. Bezoek je het Museum voor Moderne Kunst, het Historisch Museum, of ga je voor een fotografie-expositie van dat pas ontdekte talent? Er is zoveel te ontdekken, dat je in je hoofd al bezig bent met het plannen van je volgende citytrip. Maar hee, de dag is nog niet voorbij. Dompel je onder in de overvloed van kunst en cultuur en geniet vooral van het moment.

6 pm: Cocktail time

De nacht valt, en de stad die nooit slaapt, komt nog meer tot leven. Begin de avond met de perfecte Martini in de speakeasy bar van je hotel. Een onopvallende deur in de keuken geeft toegang tot het kleine, intieme café waar geen menu bestaat, maar de bartender altijd de perfecte cocktail voor je mixt. Weer opgeladen? Gelukkig maar, want je hebt de hele nacht nog voor je. Bezoek een theatervoorstelling, geniet van een verfijnd tasting menu in een sterrenrestaurant, en sluit de avond af met een slaapmutsje terug in je suite, uitkijkend over de miljoenen lichten van de stad die inderdaad nooit slaapt.

Beleef jouw droomreis met BLUE

Reiszin gekregen van bovenstaand droomverhaal? BLUE maakt graag jouw ultieme reisfantasie voor je waar. Alles kan. Vertel ons je wensen tijdens een vrijblijvende ontmoeting.

Block "contact" not found

Block "slider-inspiratie" not found